Servicii

Descopera serviciile

CITY GLASS CONSTRUCTION

Fatade magazine

City Glass Construction executa si monteaza fatade din sticla securizata/duplex/laminata pentru magazine.

Fatadele din sticla securizata pot fi executate pe profil perimetral natur sau vopsit RAL, pe structura metalica sau inox. Se foloseste sticla securizata ce poate avea grosimea intre 10 si 30 mm, sticla duplex sau sticla laminata si securizata aceasta din urma oferind un grad sporit de rezistenta. De asemenea, fatadele pentru magazine pot fi executate si prin placare cu alucobond.

Fatadele pot avea usi batante din sticla, glisante sau se pot monta grilaje si perdele metalice cu lamele pline sau microperforate cu actionare electrica.

Partitii din sticla

Compartimentarile din sticla securizata pentru spatiile de birouri permit delimitarea si folosirea eficienta a spatiilor mari, deschise, pastrand lumina naturala si oferind, in acelasi timp, intimitatea fiecarui birou.

Partitiile din sticla securizata sunt realizate din sticla securizata de diferite grosimi si profil perimetral din aluminiu. Sticla securizata poate fi sablata cu diferite modele.

Usi din sticla

Usile din sticla securizata reprezinta un element decorativ si functional modern atat pentru birouri, spatii comerciale, cat si pentru locuintele personale.

Usile din sticla securizata pot fi batante, glisante sau automate; sticla este securizata sau laminata, de diferite grosimi si poate fi personalizata prin diverse modele si culori.

Accesoriile folosite pentru usile din sticla securizata sunt de cea mai buna calitate fiind furnizate de producatori din Germania si Italia (Dorma, C.R Laurence, Metalglass, etc).

Cabine de dus

Cabinele de dus din sticla securizata sunt o solutie moderna pentru amenajarea spatiului Dvs avand avantajul de a fi adaptate pentru orice dimensiune de gol.

Cabinele de dus sunt executate din sticla securizata ce poate avea grosimea intre 6 mm si 12 mm cu diferite accesorii pentru montaj in functie de preferintele clientului si necesitatile spatiului respectiv.

Cabinele de dus din sticla securizata pot avea usi batante sau glisante si pot fi personalizate prin sablare cu diferite modele si culori.

Accesoriile folosite pentru cabinele de dus din sticla securizata sunt de cea mai buna calitate fiind furnizate de producatori din Germania si Italia. (Dorma, C.R Laureance)

Balustrade din sticla securizata

Balustradele din sticla securizata sunt o solutie moderna pentru siguranta Dvs ce pot fi utilizate atat la exterior, cat si la interior.

Balustradele din sticla securizata pot fi executate din sticla securizata sau din sticla securizata si laminata, de diferite grosimi.

Pentru balustradele din sticla securizata se pot folosi diferite sisteme de prindere: prindere laterala, prindere pe stalpi din inox, prindere cu profil tip ancora, etc. Balustradele din sticla securizata pot fi montate cu mana curenta din inox sau lemn.

Sticla securizata poate fi sablata sau colorata, in functie de preferintele Dvs.

Placari cu sticla lacobel

Sticla lacobel este o solutie moderna si eficienta pentru placarea suprafetelor diverse atat pentru locatii cu destinatie comerciala, cat si casnica.

Sticla lacobel poate inlocui faianta in bucatarie sau baie, poate masca diverse obiecte precum: calorifere, aparate de aer conditionat, etc. si poate fi folosita pentru placarea pe exterior a spatiilor comerciale.

Se poate folosi si sticla securizata vopsita in orice culoare. Pe sticla securizata se pot aplica diferite modele prin serigrafie sau se poate aplica un autocolant.

Placari cu oglinzi

City Glass Construction executa si monteaza oglinzi de orice dimensiune, de la oglinzi pentru spatiile de baie, pana la oglinzi pentru salile de sport.

Oglinzile pot fi argintii, simple sau fumurii, bronze, etc, pot fi fasetate si pot fi taiate la dimensiunile dorite de client. De asemenea, se pot lipi pe perete sau pot fi incadrate in rama.

Sisteme de Inchidere Balcoane & Terase

Executie si montaj rulouri exterioare aplicate sau suprapuse. Rulourile se executa cu lamele din aluminiu, diferite culori si pot avea actionare manuala (panglica sau snur) sau actionare electrica (buton sau telecomanda).

Tamplarie PVC si Aluminiu & Rulouri Exterioare & Plase Insecte

Executam si montam tamplarie PVC si din aluminiu cu geam termopan. Lucram cu profile PVC de calitate (Rehau, Ideal 2000, Weiss) de 3,5 sau 7 camere, geam termoizolant de diferite grosimi.

Tamplaria de aluminiu poate fi executata atat pe profile cu bariera termica, cat si pe profile fara rupere termica, cu geam termoizolant de diferite grosimi. Poate fi executata atat pe varianta fixa, cu usi batante, glisante sau armonice.

Garantam o executie si un montaj de cea mai buna calitate.

Ce spun clientii City Glass Construction

Partenerii City Glass Construction

ro_RO